Begeleider | Rhenen | 20-28 uur

Wat ga je doen

Dit ga je doen
Op de Grift 1-3 wonen cliënten die voornamelijk aansturing en lichte ondersteuning bij ADL nodig hebben. Ze zijn verbaal sterk aanwezig en laten psychische en gedragsproblematieken zien.
De bewoners vinden het ontzettend leuk en gezellig om activiteiten buiten de deur te ondernemen. Denk hierbij aan: leuke uitjes, bewonersvakantie en diverse clubjes. De bewoners staan in de bloei van hun leven en zijn energiek en actief! Wij proberen dit zoveel mogelijk te stimuleren door te denken in mogelijkheden en om hen deze kansen te bieden. Wij staan op ons terrein in Rhenen dan ook bekend als een ondernemende, actieve groep. Alles is bij ons mogelijk maar soms met een paar aanpassingen. Zo gaat er bijvoorbeeld een bewoner de Nijmeegse vierdaagse meelopen van maar liefst 50 km!


Dit bieden we jou

  • Een salaris van maximaal €3198,- bruto per maand (FWG 35) op basis van een 36-urige werkweek;
  • Een jaarcontract, dat bij goed functioneren omgezet wordt in een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Werkkostenregeling m.b.t. fiscale voordelen, dit kan je bijvoorbeeld inzetten voor het kopen van een (elektrische) fiets;
  • Introductiecursus Gentle Teachting;
  • Ruime opleidingsmogelijkheden;
  • Een prachtige werkomgeving midden in de natuur.


Hier kom je te werken
Op elke woning wonen zeven cliënten met hun specifieke begeleidingsvraag. Hier wonen cliënten met de leeftijd van 35-65 jaar. In situaties waar de bewoner zich onbegrepen voelt kan in een enkel geval agressie voorkomen waarbij je als begeleider vooral de vraag achter de vraag moet achterhalen om goed te doorzien waar hun gedrag vandaan komt.

Zideris is een middelgrote organisatie met een eigen gezicht. Wij bieden professionele behandeling, begeleiding en ondersteuning aan jongeren, volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. We zijn dé persoonlijke zorgverlener in de langdurige zorg en onderscheiden ons door onze warme en professionele zorg én de persoonlijke relatie met onze cliënten.

Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige en zorgzame omgeving met de ruimte om te zijn wie je bent. Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen. Samen zorgen we voor een fijne werkplek met aandacht voor leren. Wil je weten hoe dat er in de praktijk uitziet? Lees dan meer over onze visie of bekijk de vlogs van onze collega’s Milou en Luuk op ons YouTubekanaal.

Wat houdt jouw vakmanschap in?

Dit neem je mee

  • Een zorg gerelateerde mbo-diploma op minimaal niveau 3;
  • Ervaring met de doelgroep;

De begeleidingswijze wordt vormgegeven vanuit de methode Gentle Teaching. Dit betekent begeleiden vanuit de relatie, gelijkwaardigheid, sturen en begrenzen als dit voor welzijn van de cliënt noodzakelijk is.


Enthousiast?!
Solliciteren kan eenvoudig via onderstaande sollicitatiebutton. Een motivatiebrief mag, maar hoeft niet. We maken liever snel en persoonlijk kennis met elkaar. Wij doen ons best zo snel mogelijk na jouw sollicitatie te reageren. Wij kijken uit naar het kennismakingsgesprek!


Heb je nog vragen?
Wil je meer weten over deze functie? WhatsApp of bel dan met Gerda Hendriksen (persoonlijk begeleider) via (06 393 71 065). Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? WhatsApp of bel dan met onze recruiter, Kirsten Kroon (06 120 40 992). Mailen kan ook via vacature@zideris.nl.


Wij vinden de veiligheid en bescherming van onze cliënten en collega's belangrijk. Daarom wordt er, als je bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd. Deze vacatures worden zowel intern als extern uitgezet, waarbij interne kandidaten voorrang hebben bij gelijke geschiktheid.